SALES & OPEN 4 ORDER

Wednesday, 22 December, 2010

KUNJUNGAN DARI TEMAN2 BLOGGER


Assalamualaikum...
Hah seperti yang dijanjikan. Cewah. Jun upload gmbr Kak Chik yang comel tu . Kak chik datang ke rumah Jun sendiri ambik pasu godang yang Jun make over untuk kakchik dan signage no rumah kepunyaan kakchik... Beshhhhh nya dapat jumpa walau sekejab sahaja.. Jom tgk kemeriahannya...



Hah ni kakchik yang comel tu..- Kak chik mcm tgh bagi ceramah jer. hehehehe. Berborak smabil berdiri lar...Mcm dah takde kerusi kakchik oiiii...

Hah elok jer Aiman dengan Kak yati (yg belajar fa hari tu) mendengar syarah kak chik. Lepas ni sapa x faham boleh angkat tangan untuk menyoal soalan yer..Hahhahaha

- sebenarnya nak upload 2-3 keping lagi gmbr, tapi line x clear..next jun edit ini n3 yer..Jumpa lagiiii..-

1 comment: