SALES & OPEN 4 ORDER

Friday, 24 December, 2010

FA ORDER- BASIKAL TEMPAHAN OLEH MASNI JB

Asalamualaikum...
Salam ceria di petang Sabtu. Apa kabar semua? Harap sihat hendaknya yer. Lagi 1 mggu jer anak2 kita akan kembali ke sekolah. Berapa terujanya dak Jun bila anak sendiri yg baru pertama kali nak masuk ke tahun 1. Emaknya yang giler happy. Kurang anak yg memilih peralatan ke sekolah, mak nya yang terlebey pulak. Heeeee. Bukan apa, tringat masa zaman dolu2 waktu dak jun nak masuk drjah 1 tu..Peh seronok giler dpt ramai kawan baru..Sekejap je lahai, masa berlalu. Lar ni dak jun yang prhatikan anak sendiri ke sekolah....(owhh tidakkk!! umur ku semakin meningkat rupaya..ngeeeee. ingt muda lagi)
...............
Okay dah2. citer psal n3 kali ni. Tempahan basikal ni dtngnya dari Masni lagi,(yg pernah tmpah cermin dan plug cover). Thanks Mas kerana sabar menunggu basikalnya siap.

Asalnya basikal ni basikal kayu, puas cik hubby terbongkok-bongkok menukarkan kalernya mnjadi putih suci....
Dari belakang buntut basikal, Tulis lah' country garden' dr di biarkan ianya kosong
Pandangan dari sisi

Dah siap suh cik hubby pasang semuanya skali. Cepat datang ambik Mas, sebelum anak den menunggnagnya ..Parah dak jun nak menggantikan kalau dah patah riuk.....

1 comment:

  1. as salam..JUN, basikal ni pula berapa harganya?
    mcm berminat jerrr..hihihi

    ReplyDelete