SALES & OPEN 4 ORDER

Tuesday, 14 December, 2010

FA ORDER- FRYING PAN CC 4 SEGI

Assalamualaikum..
Sekejap lagi dak jun nak keluar pos brg customer. Ni sempat n3 1 gmbr jer. Nak tggu lama- lama, takut x sempat pulak. jap lagi nak ambil anak sekolah pulak..
....................
Okey tempahan dri Kak ti, Shah Alam. Sebelum ni jun buat kat Frying Pan yang bentuk bulat. Ni KAk ti request yg 4 segi. Cantik ler pulak..,,

Ketika N3 ni d buat,Brg dah selamat smpai bersama cc cake stand yang kak Ti order . Thanks kak Ti, kerana sudi berurusan dengan dak Jun ni.
Kata kak Ti lepas ni nak pos kan brg2 dr rumahnya nak suruh jun Fa. Okey kak...no problem ..Thanks sekali lagi yer..

1 comment:

  1. Kak jun.. tanya skit yer. Pan tu kak jun pakai kaler ape? spray ke?

    ReplyDelete