SALES & OPEN 4 ORDER

Sunday, 19 December, 2010

FA- EXCHANGE GIVE TO LINA- SHAHLINA COTTAGE

Assalamualaikum..
Salam ceria di hujung minggu. Masih lagi di dalam mood cuti Sekolah. Dah puas bawak anak2 cuti 'jalan2 cari pasal..'Tu yang sedikit sibuk sejak akhir2 akhir ni. Di tambah lagi dengan Line tenet yang x berapanak clear ni, maka dengan sebab itulah, sudah beberapa hari tak de buat new n3....
.................
Okay, Fist nak minta maaf pada Lina sbb Eg untuk Lina ni berkurun lamanya Lina menunggu. Akhirnya siap jugak. Thanks lina kerana sanagt sabar menanti.. Ada 3 brg yg akk buatkan untuk lina. Semoga ia nya dapat mengembirakan Lina yer.... dan semoga perkenalan kita di alam maya ini berkekalah hendaknya smapi bila- bila..
Signage 'Assalamualaikum'.Saja nak ubah2 warna. Slalu jun buat Pink Kaler, Ni hah tukar lah Blue kaler..
Single Switch Board Juga untuk lina..

Aik..mana lagi 1 gmbr kualinya?? Adoi aii tercicir ler tu...
Apa-apa pun lina nya barang semua ni telah selamat smpai ketika n3 ini di buat. Gantung dik ..Jgn x gantung...

2 comments:

  1. Salam kak..don woli kak..lina like blue..memg suka sgt2..smpai hari ni lum gantung lg kak..duk belek hari2..lum puas lg..yg kuali tu my hero ckit punya suka lg..habis terbang kuali mak nya ni klau x di gantung...kna gantung gak nmpaknya..esok nye tugasan pas balik keje..anyway TQ byk2 ye kak..

    ReplyDelete
  2. Single switch borad tu utk apa kak?

    ReplyDelete