SALES & OPEN 4 ORDER

Thursday, 9 December, 2010

FA ORDER- DOUBLE SWITCH & SINGLE SWITCH

Assalamaulaikum....
Alhamdulillah.. hari ni line tenet tak berapa TENAT. Sekali jer jun buka terus keluar semua gambarnya. Tapi tak juga bermakna boleh duk depan PC lama2. Banyak lagi benda yg harus di settle kan..Lepas ni nak ambil kakakdan abang(Farah&Faris) balik dari Tadika(Sek Tadika Tze Ern ni tak kira cuti sekolah) Rutin sekolah tetap berjalan seperti biasa..Takde istilah2 cuti lansung..Camno nak bawak hangpa pi berjalan..(Alasan jer tu)
.................
Berbalik pada tajuk N3 di atas. Tempahan Double switch & Single Switch dari member lama- Masni JB. Sebelum ni masni tempah 4 keping cermin hr tu. So dengan tidak berlengah lagi..Yuk..Tinjau2 dulu papan switch nya..





Sekian. Wassalam...Ops lupa. Masni, aku gantung dulu papan switch ni kat umah aku sebelum ko datang ambik yer...Mintak izin ni. hehehe

2 comments:

  1. sis klu yg mcm nie how much? plz ltak price kat label..tq

    ReplyDelete
  2. salam. Jeffiema. la;ai mcm ni single rm 35, double rm 40

    ReplyDelete