SALES & OPEN 4 ORDER

Thursday, 23 December, 2010

JALAN2 CARI PASAL- MELAKA WONDERLAND

Assalamualaikum..
N3 hari ni x cerita psal order atau pun Fa lansung. Kali ni kita citer kesah JALAN-JALAN CARI PASAL. Tengok kawan2 gbercuti sakan, rasa seronok jer. Jun x bercuti mana2 pun. Masih lagi di sekitar negeri Melaka jugak. Welcome to Melaka Wonderland. Yang penting bukan diri Jun, anak2 kasi happy dulu. Jun ikut ajer..(pssttt., yg sebenaunya jun yang terlebey happy. tak caya tengok jer gmbar kat bawah ni.heehehe)


Ambil gambar di pintu masuk MW. Mak ai.. nak bli tiket sikit punya ramai yg beratur daaaa..

Dah start dah...Mak nya yang nak mandi...Buat2 ajak anak plak.......


Kan dah cakap..Anak2 takut nak ambil gmbar dengan maskot nya..So mak nyer ler yg ambik alih.. Maskot kaler PINK lagi...


Alamak. Ni saper pulak ni...Syssssyy. Cik hubby tak ikut hari ni...Adakah dak jun telah menduakannya...Oh tidakkkk..


Hah x puas lagi . Takmo naik..lom puas berendam(mak budak ngalah kan anak-anak.- dak jun ler tu).

Yehaa.......Ada chicken dance lagi. Siapa menari dengan maskot dpt tiket minuman percuma, Suruh ler bebudak tu pergi..Hah Farisah, apsal Acha x menari?? Panas yer.Alah ciannya anak ibu..



Udah-udah ler tu dak jun...Masa untuk balik..Jumpa lagi di lain kali.
Alah Melaka Wonderland ngan umah jun 10 minit jer dah smpai. X yah Tnggu musim cuti sekolah. Bila2 leh dtg lagi .....

Sehingga brjumpa lagi di lain n3..Tata..Assalamualaikum.....

1 comment:

  1. jun..bestnya
    tiket berapa henggit sorang
    nak kira budget dulu..teringin nak pergi gak ni

    ReplyDelete