SALES & OPEN 4 ORDER

Sunday, 19 December, 2010

FOLK ART CLASS- BERSAMA KAK YATI DARI KL




Assalamualaikum.....
Hari ni jun nak share citer Semalam (ahad) .Appointment yang di buat oleh kak Yati dr KL untuk joint class Fa. Semalam juga, rombongan kakchik Ella smpai ke rumah jun untuk ambil sendiri tempahaan yang dah di siapkan untu kak chik. Now. Kita tgk dulu gambar kak yati yer.. Next n3 jun tunjuk gmbr kak chik plak..

Kak yati duk melatihkan jari jemarinya untuk membuat setiap strok yang d praktikkan..



Tara!!! Ini lah hasil yang telah siap di buat oleh kak yati. Cantikkan kak yati buat. Syabas kak....BAlik nanti jgn lupa buat lagi tau..



Sibuk sungguh si budak jun nak enterprame sama. heheheh apa pedulik.. muka x pakai bedak pun jadik jer nak bergmbr. hahaha..


1 comment:

  1. Tak puas la jumpa u ols. sekejap sgt. tak sempat nak riuh rendahkan rmh jun ke tahap maksima dh kena balik. hehe ..

    ReplyDelete