SALES & OPEN 4 ORDER

Thursday, 25 November 2010

ALHAMDULILLAH....KEMBALI SIHAT...

Assalamualaikum
Salam kepada semua. Berkurun lamanya jun blog jun ni tak ber update, takde n3 baru...Almaklumlah tuan punya blog berehat buat sementra waktu. Ada ke yang RINDU??? Haahaha...
Okey.. Fisrt Jun nak ucapkan berbanyak2 terima kasih kepada rakan2 yang mendoakan kesihatan jun dan tidak putus2 memberi jun semangat untuk meneruskan kehidupan ni setelah apa yang jun lalui dan alami sebelum ni. Maaf jun pohon yer karana tidak sempat membalas semua msg, comment dan yang meninggalkan msg di shout box. Tetapi jasa dan budi baik rakan2 semua akan jun ingati dan hargai selagi hayat di kandung badan...
Hari ni masuk hari yang ker -9 jun berpantang...Rasa mcm dah sembilan bulan plak lamanya. Bnayk sangat yang Jun teringin nak mkn. Adoiiii..... bab pakai stokin dan baju panas tu okey ler lagi.Tapi bab makan mmg x lehnak tahan ler...Almaklumler jun ni kaki makan ...( psssttt. curi2 minum cendol kat dapur hari tu tau-kalau ler mak tau........pengsan kena sekolah..)...
Tapi mmg jenis x reti duk diam..Dalam pantang pun tangan still pegang berus dan kaler jugak...Borink tahap GABAN ler......

..........................

Tapi sinage kat bawah ni siap sebelum hari kejadian. Cuma baru nak sempat nak buat n3nya.Tempahan dari Eyta dan Man- JB. Eyta minta buat seperti signage kepunyaan Erna dan Izat. Kaler punnak hijau yang sama...







Signage nya telah pun selamat smpai ke tangan tuanya 1 mggu yg lalu.
Ok...Kedai onle jun pun telah kembali beroperasi seperti biasa, Sila le berkunjung ke http://farsweethomeonlineshoppe.blogspot.com atau klik di SINI . Ada beberapa barang baru yang akan di bawa masuk sebentar lagi.......Macihhhh semua...


2 comments:

  1. salam,
    alhamdulillah dah sehat... bole lah aktif berblog semula.. :)

    ReplyDelete