SALES & OPEN 4 ORDER

Thursday, 23 September 2010

FA- CUP CAKE ATAS PLATE LAGI


Salam di pagi Jumaat..Penghulu segala hari.. Hari yang paling best sbb last day kerja... kalau hari Isnin, muka kita ketat jer nak g kerja....,
hari ni...dengan automatiknya senyum kita sampai ker telinga...Hahaha
...................

N3 hari ni nak tunjukkan FA Cup Cake atas plate tempahan dari Pn Roziah @ Gee...
Moga slamat sampai Gee..."Wa mmg manyak lisau la Gee...Kalau sudah sampai Lu Sms sama wa hah..."
Gee request nak 2 pring, 1 kek nya kaler pink, cuppies nya coklat

Yang 1 lagi kek nya kaler coklat, cuppies nya kaler pink....

Betul3. Kontra kata kau yer Gee....
Semoga selamat sampai ke tangan tuan nya . Semalam dak jun dah pos kan...
Berminat ? Calling2 lah yer....:-D

2 comments:

  1. miahahahah betut3...adess tak sabau aku menunggu nih.......

    ReplyDelete
  2. kak gee....

    yang berapa rm kak?

    ReplyDelete